От 14 години наред с традиционното земеделие агробизнесменът изработва бутикови

...
От 14 години наред с традиционното земеделие агробизнесменът изработва бутикови
Коментари Харесай

Чудо: Пловдивски фермер отглежда ябълка за 95 000 евро!

От 14 години наред с обичайното земеделие агробизнесменът създава бутикови ябълки по патентована технология. Докато зреят на дървото, плодовете се облепят със специфични стикери с разнообразни послания и картини, а слънцето дооформя рисунъка. По този метод Красимир Кумчев е създал бутикови ябълки с изображение на Античния спектакъл, Пловдив 2019, Панаира, лога на компании, надписи „ Обичам те “, "Господи, какъв брой си хубава " и така нататък За ВИП дарове е поставял ябълките, целунати от слънцето, в позлатени кутии, като цената е идвала към 1500 лв..

"Златната ябълка " от Трилистник ще е единствена в света и ще я има една- единствена жена, споделя Кумчев. Надписът ще е на старогръцки и ще гласи „ за най-красивата “. Идеята му хрумнала от легендата за Афродита. Когато Ерида подмята ябълката на трите богини Афродита, Атина и Хера, споделя, че е за най-красивата. Всяка считала, че е за нея, само че станала владеене на Афродита.

Красимир Кумчев е един от крупните фермери в Пловдивско. Гледа 700 декара в землищата на Трилистник и Гелеменово край Пазарджик, от които 450 дка овошки и 250 дка зеленчукови култури. Освен технологията за бутиковите ябълки е патентовал и формула за заслужено пресмятане на дотациите в селското стопанство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР