От 13 септември до днес украинските въоръжени сили са свалили

...
От 13 септември до днес украинските въоръжени сили са свалили
Коментари Харесай

Украинците са свалили над 300 ирански дрона Shahed-136

От 13 септември до през днешния ден украинските въоръжени сили са свалили над 300 ирански дрона Shahed-136. Това заяви на брифинг представителят на командването на украинските Военновъздушни сили Юрий Игнат, представен от.
 
Игнат комантира, че Русия все по-рядко употребява дронове-камикадзе Shahed-136, тъй като запасите й свършват. 
 
" Засега не ни е изцяло ясно какъв брой дрона Shahed-136 е получила Русия (...) Говори се, че Русия е поръчала 2400, само че няма информация какъв брой от тях са пристигнали и дали (Иран, бел. ред.) е кадърен да ги създава в такова количество, което Русия желае ", добави той. 
 
Юрий Игнат добави, че и балистичните ракети " Искандер ", с които Русия тероризира цивилното население, към този момент са в сериозен недостиг. 
 
" Другите ракети - те също към този момент са дефицитно оръжие за държавата-терорист, защото с тях се нанасят удари главно по критическа инфраструктура. Вече даже и стратегически ваажни военни обекти не са забавни на врага ", акцентира Игнат. 
 
Той добави, че Русия към момента има задоволително огромно количество ракети Х-22, а по този начин също и хиляди ракети за ЗРК С-300.  
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР