От 13.00 ч. днес е възстановена автоматизираната обработка на пътни

...
От 13.00 ч. днес е възстановена автоматизираната обработка на пътни
Коментари Харесай

Митниците отпушиха границата, трафикът остава

От 13.00 ч. през днешния ден е възобновена автоматизираната обработка на пътни транспортни средства в модула "Пътни такси и позволителен режим " по всички Граничен контролно-пропусквателен пункт и системите работят обикновено.

Аварийната обработка стартира в 20.00 ч. в неделя и беше авансово планувана до 8.00 ч. на следващия ден. Техническите процедури бяха свързани с миграция на база данни към нов сървър с по-добри параметри.

Цялостното осъществяване на плана, включващо и други оптимизационни действия, ще докара до ускорение на обработката на транспортни средства при надзор на пътните такси и разрешителния режим.

В същото време остава натоварен трафикът на контролно-пропускателните пунктове в страната.

На българо-сръбската граница трафикът е натоварен на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ за товарни коли. На българо-македонската граница трафикът е натоварен на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Станке Лисичково “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златарево “ за леки коли. На българо-гръцката граница трафикът е натоварен на вход на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ за леки коли.

На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ трафикът е натоварен на излаз товарни коли.

На българо-румънската граница трафикът е натоварен на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “ за леки коли.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР