От 12 до 14 април Димитровград се превърна в столица

...
От 12 до 14 април Димитровград се превърна в столица
Коментари Харесай

Престижни награди за Ванеса Кънчева и Сиана Славчева от Национален конкурс Като Ваня

От 12 до 14 април Димитровград се трансформира в столица на младите певчески гении на България. За втора поредна година там се организира Националният конкурс „ Като Ваня " в памет на съгражданката им Ваня Костова.

Две представителки от Студио за артисти " Shining voices " - Добрич, с вокален възпитател Жана Стефанова, взеха присъединяване в състезанието и завоюваха доста влиятелни награди.

Това са Ванеса Кънчева и Сиана Славчева, които се състезаваха измежду огромна конкуренция в първа възрастова група, където взеха присъединяване деца от 12 области на страната.

Ванеса се завърна с две Първи места в направление " Поп музика " и " Рок музика " и една Втора премия в направление " Песен на роден език ".

Сиана Славчева завоюва Втора премия в направление " Джаз ария " и Трета премия в направление " С песните на Ваня Костова ".

Журито бе с ръководител Здравко Петров - музикален редактор в БНР, и членове: Стела Георгиева - певица, Ефтим Чакъров - композитор и музикален продуцент, Деан Неделчев - български поп артист, композитор и създател на песни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР