От 12.00 до 15.00 часа във вторник се спира движението

...
От 12.00 до 15.00 часа във вторник се спира движението
Коментари Харесай

Ограничават за три часа движението по АМ „Хемус“ край Ябланица във вторник

От 12.00 до 15.00 часа във вторник се стопира придвижването сред 74-ти и 79-ти километър на Автомагистрала „ Хемус “ поради строителството на новия сектор край Ябланица. Трафикът ще се пренасочва по пътя Ботевград – Ябланица.

От 14.00 до 15.00 часа ще бъде лимитирано придвижването от Търговище до пътен възел „ Белокопитово “ на Автомагистрала " Хемус " още веднъж във връзка със строителството на нов сектор от автомагистралата. Автомобилите ще се пренасочват от пътя Търговище – Шумен по пътя Търговище – Бистра, а по-късно Попово - Лозница до кръстовището с пътя Разград – Шумен и ще се включват още веднъж на аутобана при пътен възел „ Белокопитово “ и назад.

Във вторник и сряда от 9.30 до 16.00 часа придвижването в тунел „ Правешки ханове “ на Автомагистрала „ Хемус “ в посока Варна ще се минава в една лента заради ремонтни действия в изпреварващата лента.

От 27 ноември до 21 декември ще бъде стеснен трафикът по дясната лента в посока Перник на пътя София – Перник поради ремонт на тротоара на моста на река Владайска при разклона за с. Владая до контролно-пропусквателен пункт Владая. Движението ще минава в двете посоки по останалите две ленти за придвижване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР