От 1 септември влиза в сила ново промоционално предложение от

...
От 1 септември влиза в сила ново промоционално предложение от
Коментари Харесай

А1 дава бонус от 20 000 МВ и достъп до 5G ULTRA за всички нови абонати

От 1 септември влиза в действие ново промоционално предложение от А1, с което всички нови клиенти на ще получат еднократно спомагателни 20 000 МВ на оптималната скорост. Подписалите нов контракт ще имат и достъп до най-бързата мрежа в България - 5G ULTRA, която доближава скорости над 1000 Mbps, както и висок приоритет в мрежата - причина за още по-бърза връзка.

Само месец откакто получи публично самопризнание, че има най-бързата 5G мрежа в България от Ookla, А1 дава опция на своите нови и сегашни клиенти, които преподпишат своя контракт, даже и на най-ниските тарифни проекти, да се уверят в нейните качества. В допълнение телекомът дава и страховит бонус пакет с 20 000 МВ на оптималната скорост.

Бонусът се дава еднократно през първите три месеца от контракта, а с цел да бъде задействан, потребителят би трябвало да се е записал в мобилното приложение Моят А1 или уеб портала на А1.bg. Допълнителните мегабайти важат общо за три месеца от датата на активиране.



С цел да удовлетвори потребностите на всички консуматори, А1 ще продължи да предлага и атрактивните, основани особено за хората, които не обичат рестриктивните мерки и желаят да приказват и сърфират в най-бързата 5G ULTRA мрежа свободно. Тези проекти се отличават както с неограничени мегабайти, SMS и MMS, по този начин и с неограничени минути за диалози.

Комбинацията от същински бърза и неограничена скорост, 5G ULTRA и огромен размер мегабайти за свободно сърфиране в интернет е следващото доказателство, че А1 развива концепцията си да е потребителски насочен оператор и да прави клиентите част от цифровия свят.

Още от ИКОНОМИКА:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР