От 06.03. до 05.04. Венера, планетата на любовта, хармонията и

...
От 06.03. до 05.04. Венера, планетата на любовта, хармонията и
Коментари Харесай

Венера във Водолей: Развитие в партньорствата при въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци

От 06.03. до 05.04. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, ще се намира в знака Водолей, най-оригиналният, самостоятелен и непредвидим знак от зодиака.

Очаква се престоят на планетата тук да ни направи нетърпеливи по любовните въпроси. Ще сме склонни да търсим многообразие и смяна.

При хората в съществено партньорство не е изключен неочакван ентусиазъм за независимост и въздух във връзката, който може да докара до занемаряване на здрави и постоянни връзки, поради краткотрайни увлечения, които в последна сметка да се окажат не изключително подобаващи за тях.

Дните, през които планетата на любовта се движи през Водолей са идеални свободните от нас да срещнат човек, който мощно да ги развълнува и който да е доста свободомислещ и ексцентричен. При тях са вероятни голям брой флиртове и закачки.

Освен в любовен проект, Венера ни демонстрира и какво ще притегля интереса ни през интервала и какво ще ни харесва да вършим. Поради тази причина е доста евентуално да си имаме работа с телевизия, политика, обществени дела или нови технологии,.

Най-добре ще се отрази прекосяването на Венера през Водолей на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях се чака и персоналните и професионалните им партньорства да търпят нужното за тях развиване и да се разпростират по метода, по който желаят.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец ще са склонни да харчат много пари, с цел да вършат усещане на човек, който им е влезнал под кожата. При всички случаи е добре да не се изхвърлят, с цел да не им намалее прекомерно бюджета за празниците.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби не е изключено понесени от порива да пристрастеността да поизоставят ежедневните си задължения и да се отдадат напълно на обичан човек.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв ще имат изненадващи доставки, позвънявания или известия. Не е изключено да получат визити от хора, които от дълго време не са виждали.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР