От 01.02.2018г. ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача

...
От 01.02.2018г. ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача
Коментари Харесай

Лудогорец стартира продажбата на билети за реванша с Милан, те ще са поименни

От 01.02.2018г. ПФК Лудогорец започва продажбата на билети за мача с Милан в Милано на 22 февруари от 21:05 ч. локално време. Цената на един входен билет e 20 евро. Билетите ще се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

Продажбата ще се прави по следния метод:

*За почитатели от Разград - продажба на клубната база и заплащане на място в евро
*За почитатели от България - поръчка по мейл ([email protected]) и изпращане с натрапен платеж до съответния град.
*За почитатели, живущи отвън България - със поръчка по мейл ([email protected]), авансово заплащане по банков път и приемане на билетите в деня на мача от чиновник на ПФК Лудогорец.

Процедурата е следната:

Всеки искащ да гледа онлайн дуела на би трябвало да изпрати поръчка чрез мейл до [email protected] със следната наложителна информация:

1.Брой нужни билети.
2. Три имена, изписани на латиница, по документ за идентичност за всеки деклариран билет.
3. Рождени дати на тези лицата, които ще участват на стадиона.
4. Място на раждане (достатъчна е държава)
5. Телефонен номер за връзка.

На деклариралите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, с цел да бъде направено заплащане по сметка на клуба.

След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал поръчка ще се снабди с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в бранша за почитателите на Лудогорец. Ваучерът ще има неповторим бар код и подсигурява на лицето, че сполучливо е заплатено и непокътнато място за мача.

В деня на мача /22.02.2018г./ представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за годни билети на стадион “Сан Сиро”.

ВАЖНО! По условие на Милан имената на лицата, които ще посетят мача ще бъдат изписани върху самия билет. Т.е. след закупуване и надписване на билета, той няма да може да се употребява от друго лице, или да бъде заменян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР