От 0:30 ч. до 3:30 ч. на 18 август ще

...
От 0:30 ч. до 3:30 ч. на 18 август ще
Коментари Харесай

За 3 час ще бъде ограничено преминаването в тръбата за Варна на тунел Витиня на АМ Хемус

От 0:30 ч. до 3:30 ч. на 18 август ще бъде лимитирано в двете направления прекосяването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хемус “. За да не се затруднява трафикът, през нощта ще се правят ремонтно-възстановителни работи в оборудването. По време на ремонтните действия трафикът ще минава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва:
- Автомобилите, пътуващи в посока София, ще се отклоняват при 35-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ по път I-1 Ботевград София до 30-ти км при пътна връзка „ Витинска река “ и Автомагистрала „ Хемус “.
 Въпреки ковид: Приходите от винетки се усилват Въпреки ковид: Приходите от винетки се усилват
Кризата с ковид понижи трафика по пътищата приблизително с 25% и толсистемата събира единствено към 40% от таксите, които беше планувано да...
- Автомобилите, пътуващи в посока Варна, ще се отбиват при 30-ти км по път I-1 София – Ботевград до 47-ми км при пътен възел „ Ботевград “ и Автомагистрала „ Хемус “.
На 18 август, придвижването от 26-ти км до 27-ми км на Автомагистрала „ Хемус “ в посока Варна ще се реализира единствено в дейната лента заради ремонтни работи на асфалтовата настилка в изпреварващата лента.
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно ппоставената пътна сигнализация.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
 След митинги, АПИ стартира ремонт на пътя Русе - кубрат След митинги, АПИ стартира ремонт на пътя Русе - кубрат
Одобрен е планът за рехабилитация на пътя Русе – Кубрат, оповестяват от АПИ. Заради неприятното положение на правата на няколко пъти...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР