Освобождаването на началника на ДАНС е по преценка на служебния

...
Освобождаването на началника на ДАНС е по преценка на служебния
Коментари Харесай

Нинова: БСП предлага нов модел за управление

Освобождаването на началника на ДАНС е по преценка на служебния кабинет и президента Радев, само че е реалност, че тези служби бяха употребявани от ГЕРБ за партийни и персонални цели. Това съобщи в изявление за предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

,,Много е значимо да се разбере кой е бил подслушван, каква информация е била извлечена, кой го е разрешил... съдът към този момент съобщи, че не е давал позволение за подслушване на политици. Това основава едно комплициране, един ужас, тъй че истината ще е от изгода. Това значи, че службите са употребявани за напън, за изнудване и това демонстрира модел на ръководство на институции, на служби и на страната'', разяснява още Нинова и добави, че няма интерес да изследва дали е била измежду подслушваните лица.

,,Темата с подслушването концентрира вниманието върху тези проблеми, само че има и други съществени въпроси за разискване, като да вземем за пример разрушаването на розовите насаждения. По-голямото публично внимание е концентрирано върху подслушването, само че действителните проблеми си стоят и се задълбочават – обществени и икономически'', подсети водачът на Българска социалистическа партия.

Ще разчитаме на огромно обединяване вляво. Навсякъде по света в последните години неравенствата се усилват, броят на бедните се усилва. Ще желаеме чист въздух, чиста вода, чиста храна... Ето за какво има потребност от такава коалиця, която да отстоява модерните леви политики, изясни Нинова.

На въпрос за какво са се провалили диалозите за коалиция с Татяна Дончева Нинова отвърна, че тя е сложила условия, които са били неизпълними, като едно от тях е било да се промени името на обединението и тя да стане " Българска социалистическа партия за България – Д21 ", за което пък били нужни подписи, за които нямало задоволително време.

Промяната стартира на предходните избори, само че тя би трябвало да продължи. Трябва да има и непоклатимост оттук-нататък. Време е да се разбере кой може да предложи нов модел на ръководство и кой може да го осъществя. Смятам, че ние от Българска социалистическа партия имаме готовността и упоритостта да зададем новия модел на ръководство, приключи Корнелия Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР