Oсвободиха под домашен арест 24-годишния мъж, който прегази два пъти

...
Oсвободиха под домашен арест 24-годишния мъж, който прегази два пъти
Коментари Харесай

Близките на жената, прегазена от надрусан шофьор, готвят протест

 Oсвободиха под домакински арест 24-годишния мъж, който прегази два пъти служителката на платената зона за паркиране в Самоков.

Решението е на районния съд. Роднините на тежко потърпевшата жена обмислят митинг. С какви претекстове магистратите взеха непредвиденото решение?

49-годишната Недялка към момента е на апаратно дишане, в медикаментозна кома и й предстоят няколко животоспасяващи интервенции, споделя щерка й.

" Състоянието и не се е трансформирало. Докторите ни оповестиха, че може да има и проблем с мозъка. Има оток, който би трябвало да премине, с цел да могат да й създадат скенер и да видят ", споделя дъщерята на пострадалата.

Тя прибавя, че на потърпевшата е преливана кръв и през днешния ден също следва преливане. Близки на фамилията са се организирали и за в този момент потребност от кръв няма.

" За мен това, че са го пуснали под домакински арест не значи нищо. Не одобрявам мотив, като " системите на колата не работят ". Възмутени сме от правосъдното решение на локалния съд. Имаме подозрение, че до момента в който е под домакински арест той може да избяга от страната. Имаме информация, че и преди го е правил. За нас този човек е палач ", споделят още околните на потърпевшата.

" Общината постоянно е била близо до жителите си. Във връзка сме със фамилията на потърпевшата жена. Бихме помогнали с всичко, което е по-нашите благоприятни условия. Познаваме потърпевшата, защото е общински чиновник ", сподели секретарят на общината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР