Освободиха арестувания вчера столичанин, за когото от МВР съобщиха, че

...
Освободиха арестувания вчера столичанин, за когото от МВР съобщиха, че
Коментари Харесай

Освободиха от ареста мъжа, проявил агресия към униформен

Освободиха задържания през вчерашния ден столичанин, за който от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че е показал експанзия към еднообразен. Версията на арестувания мъж е, че служителят на реда е паднал самичък.

В късния следобяд през вчерашния ден полицията е извикана, с цел да позволи междусъседски спор поради одраскани коли в столичния квартал „ Дружба”. Автор на клипа е задържаният Зоран Маглешев, който бил станал обект на експанзия от униформени точно тъй като снимал, сподели брачната половинка му пред БТВ.

Днес арестуваният беше освободен. Зоран е безапелационен, че не е удрял служител на реда. „ Полицаят потегли към мен и той извика: „ Дай си персоналната карта”. Тръгнах да си изваждам портмонето, през това време той ми налита на мен на пердах с желанието да ме хване за кръста. И като ме хвана, той се спъна, хлъзна ли се, не знам, и падна”, описа той.

Съпругата му е разочарована от грубото отношение на униформения.

От Министерство на вътрешните работи показаха, че по случая е заведено досъдебно произвеждане, в границите на което ще бъдат конкретизирани всички детайлности към проблема.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР