Освободена е причината за експлозията в къща, която уби бащата на играча от НФЛ Кейлъб Фарли

...
МУРСВИЛ, Северна Каролина (WJZY) – Властите в Северна Каролина идентифицираха
Коментари Харесай

МУРСВИЛ, Северна Каролина (WJZY) – Властите в Северна Каролина идентифицираха причината за катастрофална експлозия в къща, която уби бащата на играча от НФЛ Кейлъб Фарли.

< p>Пожарните служби и управлението при извънредни ситуации на окръг Иредъл обявиха във вторник, че експлозия на природен газ с неизвестен произход е изравнила дома на Мурсвил.

Dominion Energy тества регулатора в газомера, който беше открит от местопроизшествието в нейното съоръжение в Gastonia и регулаторът беше нормален.

Властите не можаха да разчетат използването час по час поради проблем със софтуера, обясни директорът Кент Грийн. Властите не са сигурни дали ще могат да го прочетат в бъдеще.

911 обаждания, пуснати в експлозия на къща в Mooresville, която уби бащата на играча от NFL

Робърт Матюс Фарли, на 61, беше убит в експлозията на къщата, докато оставаше в дома, който беше собственост на неговия син, който играе корнербек за Тенеси Тайтаните. Тялото на Фарли беше извадено около 4:30 сутринта във вторник, 22 август, докато екипите претърсваха отломките.

Приятел на Калеб Фарли, ранен при взрива, идентифициран като Крисчън Роджърс, на 25 години, беше видян да напуска имота тъй като първите екипи за спешна помощ пристигнаха на мястото и беше транспортиран до Atrium Health CMC в Шарлот с наранявания, които не застрашават живота, потвърдиха служители.

Властите казаха, че Роджърс „не е казал много“, когато е намерен и е сътресение от взрива. След това Роджърс е освободен от болницата.

Семейство, общност скърбят за загубата на Робърт Фарли, убит при експлозия в къща в Мурсвил

Съседи в района казаха на WJZY на Nexstar, че са чули „силна експлозия ” и помирисал газ. Някои също казаха, че настоящият собственик на къщата, Калеб, е живял в къщата по-малко от година.

„Силно бумтене, около пет минути до полунощ“, каза Клей Уайлд, който беше на сутрешна разходка WJZY. „Прекрасна къща във всички отношения; Не мога да повярвам.“

Семеен приятел, който е израснал с Робърт Фарли, го описва като лидер на глутницата.

„Просто си спомням, когато бяхме по-млади и гледайки тези момчета да играят какъвто и вид спорт да играят, че те бяха някак водещо куче и Робърт беше едно от тези момчета,” каза Дани Хипс.

Хипс каза, че Фарли в крайна сметка е напреднал в страхотен спортист . Но той никога няма да забрави уверената личност на Фарли.

„Мисля, че [Робърт] показа състрадание към много други хора, докато беше тук, но наистина щеше да помогне на хората. Той е много спокоен човек,” каза Хипс.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео, отидете на WKRN News 2.

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР