Освен виртуозните специалитети изявените ни майстор-готвачи са специалисти и в

...
Освен виртуозните специалитети изявените ни майстор-готвачи са специалисти и в
Коментари Харесай

Цар на скандала: Устатият шеф Петров за пореден път съсипа колегата си Манчев с критика

 Освен виртуозните специалитети изявените ни майстор-готвачи са експерти и в свадите, които обикалят общественото пространство.

Шеф Борис Петров е кулинарят с най-пиперлив език. През последните месеци той съумя да " пресоли “ връзките си с началник Иван Манчев. Причина за абсурда стана визитата на папа Франциск у нас. Храната бе поверена на Манчев, а Петров го захапа от страницата си във Facebook. " Няма по-смешно “ ужасно “ – четиво, (с каскет)…

Думата " ужасно “ напълно не инцидентно е в кавички и бе използвана от Манчев в представянето на гозбите. " На кардиналите ще бъде поднесено едно ужасно ризото “, беше написал шефът. Очевидно фактът, че Манчев освен е съумял да види папската свита, само че и да им сготви е подразнил Петров, написа " Телеграф ". 

Това очевидно не беше задоволително на началник Петров и той подпука Силвена Роу. По-рано тази година той съпостави готвачката с древноегипетска мумия. В формалния му профил в обществената мрежа Facebook се появи смешен колаж, осмиващ външния тип на Роу и по-точно избора на тоалет.

" Не мога да схвана доста неща, само че едно от тях е за какво форматът " Мастършеф “ в световен мащаб, а нашите отново са минали всевъзможни граници, трансформира готвачите в исторически сфинксове и божества “, написа Борис.

Публикацията се трансформира в обект на мнения от страна на любопитните му почитатели. В отговор на мнения под фрагмента началник Петров добавя: " Тази жена наподобява ли ви готвач, с ръцете на майка ви и занаятчийски нюх на баба ви. Дали това е ориентирано да се замислите за храната като сетива и да ви разширят мисленето и любовта. Или е лежерничко наслаждение за игра с вибратор. Защото второто отново ще ви се стори най-якият сезон. Така приказвам аз, не желая да ви обидя, но аз усещам, а вие ми разказвате за възприятията ви от последния ви ефирен онанизъм. Май стартира " Черешката на тортата “, в случай че мислите по този начин за вас и доста като вас в действителност всичко ще е момент! “.

Написаното от Борис предизвика контрастни отзиви, огромна част от феновете поддържаха мнението му.

Във вторият сезон на " Хелс Китчън “ се развихри същинска война между Николай Тихомиров и останалите участници. Той ще остане в историята с паметната си имитация, която насочи към различен участник във формата: " Внимавай, брат. Накрая ще се изкуша и подобен ще ти плесна в ефир, че години наред ще ни дават по малкия екран “.

Шеф Виктор Ангелов напусна журито в предаването " Мастършеф “, където дружно с Петър Михалчев и Андре Токев бяха непреклонен тим. Мястото му зае Лео Бианки, който съгласно по-голяма част от почитателите на шоуто не съумя да се оправи с сложната задача да отсее най-хубавите претенденти. Според осведомени Ангелов е прекратил връзките си със упоменатите си сътрудници, а новината, че Лео ще го смени е реагирал с насмешка
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР