Освен в София,антитивоправителствени протести и демонстрации се провеждат още във

...
Освен в София,антитивоправителствени протести и демонстрации се провеждат още във
Коментари Харесай

Протестите в цялата страна /снимки/

Освен в София,антитивоправителствени митинги и демонстрации се организират още във Варна, Пловдив, Бургас, Габрово, Стара Загора, Благоевград и други градове в страната.
Всичко за митинга в София може да видите ТУК.

В Пловдив демонстрацията стартира пред постройката на Община Пловдив . Броят на протестиращите е доста по-малък от този на първия митинг в петък. Обстановката е спокойна, осведоми бТВ. Присъстват най-вече младежи. Протестиращите дават поръчка, че ще се събират всяка вечер, до момента в който държавното управление не подаде оставка.

В Бургас митингът потегли от постройката на общината и стигна до Морското казино и още веднъж се върна към началната си точка. Основна тематика в митинга заема случилото се през вчерашния ден в парк „ Росенец “ и самодейността „ всеобщо вървене на охранителен плаж “, при който се стигна и до конфликти с полицията. Протестът в града минава умерено.

Снимки: uniconbg.com
.

.

.

За митинга във Варна вите ТУК.

И в Благоевград през днешния ден започнаха митинги с искане за оставката на държавното управление. Пред общината в 18 ч. се събраха 50-на души-сред тях единични представители на политически партии, само че болшинството са безпартийни. Днешният митинг е началото, той бе безмълвен, от на следващия ден митингите стартират с шествия, за каквито през днешния ден нямаше позволение. Така ще е всеки ден до успеха, сподели водачът на ДСБ Калоян Ханджийски, единственият представител на партия, оповестява БГНЕС.

.
Снимки: Благоевград / БГНЕС

За първи път през днешния ден жителите на Габрово се събират също на антиправителсвен митинг. Те упорстват да запазят демокрацията в страната. Няма провокатори, като прави усещане, че колите, които минават около митинга, също показват своята поддръжка.

Време е Стара Загора да се включи към останалите градове и да покаже, че дружно можем да преборим мафията!, написа в апела за начало на протестиге и в този град.

" Каним всички опозиционно настроени политически и неполитически организации, както и всички самостоятелни жители, на които търпението се изчерпи и жадуват смяната, да се причислят към националните митинги по родните си места.
САМО ЗАЕДНО МОЖЕМ!
Стара Загора излиза. До победа. "

Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР