Освен в Сливен, в общините Нова Загора и Котел също

...
Освен в Сливен, в общините Нова Загора и Котел също
Коментари Харесай

Освен в Сливен, и в Нова Загора и Котел отмениха учебните занятия на 27 февруари

Освен в Сливен, в общините Нова Загора и Котел също оповестиха 27 февруари за неучебен ден поради предстоящото утежняване на зимната конюнктура. Единствено в Националното учебно заведение по фолклорни изкуства “Филип Кутев” ще има постоянни занятия, защото учениците са настанени в общежитие и не се постанова да пътуват. В трите общини детските градини ще работят и ще одобряват деца по преценка на родителите. От община Твърдица осведомиха, че към този момент не се постанова спиране на образователния развой.

 зима Сливен

В следобедните часове в понеделник температурите още паднаха, а в Сливен скоростта напразно доближи до 120 км/час. В Нова Загора продължаваше да вали сняг, съпроводен с вятър. А Котел бе насъбрана завивка от над 10 см. Според прогнозите, в нощта против 27 февруари минусовите температури ще са с още по-големи стойности, до -12 градуса, което основава риск от обледяване на пътните настилки.

Зимната конюнктура стана причина общината в Сливен да анулира планувания за 2 март, на централния площад, обред за полагане на така наречен клетва на първокласника. Церемонията ще се състои на 11 май, когато църквата празнува Светите братя Кирил и Методий.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР