Освен това примата на фолка му готвеше за късно снощи

...
Освен това примата на фолка му готвеше за късно снощи
Коментари Харесай

Софи Маринова му подари нови зъби

Освен това примата на фолка му готвеше за късно нощес изненада, а тя има табиет при сходни мотиви да кара околните си да се усещат като царе

Софи Маринова подари промяна на зъбите на пиара си Тодореско Неделчев, който през вчерашния ден имаше и рожден ден, и имен ден, научи „ Телеграф “. Освен това примата на фолка му готвеше за късно нощес изненада, а тя има табиет при сходни мотиви да кара околните си да се усещат като царе.

„ С нея всеки ден е рожден ден! Всеки ден с нея е празник! Софи за мен е най-големият подарък! Че я имам в живота си, и в положително и в неприятно! Аз съм част от фамилията и тя се грижи за мен. И тя, и Лоренцо са ми доста близки. Тя е всичко – и сестра, и майка, и другар “, сподели Тодореско пред „ Телеграф “. Що се отнася до зъбите, имплантите ще се вършат на няколко стадия и през август би трябвало дефинитивно да са подготвени.Тодореско споделя, че това, което е научил от Софи Маринова, е позитивното отношение към живота и се пробва като нея да бъде над нещата. Разказва още, че и други реализатори са го търсили, като са му предложили доста съществено възнаграждение.

„ Помогнах на няколко, с цел да им е по-лесно в обществените мрежи. Но в никакъв случай няма да напусна Софка, работя единствено с нея. Получавал съм предложение от доста реализатори. Но не е въпросът до парите, обич и отношение не се купува! И по тази причина единствено със Софи и с никой различен! Благодарен съм, че имам опция да работя единствено и само с нея “. Това позитивно отношение на Софи му оказва помощ доста и при превъзмогване на тежките тествания, които животът му е подготвил. Той се бори с доста съществени заболявания, само че постоянно е радостен и положително надъхан, както и Софи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР