Освен това Белият дом обяви „пълно блокиращи” санкции срещу най-големите

...
Освен това Белият дом обяви „пълно блокиращи” санкции срещу най-големите
Коментари Харесай

И щерките на Путин под ударите на санкциите, укриват богатството му

Освен това Белият дом разгласи „ цялостно блокиращи” наказания против най-големите съветски обществени и частни финансови институции - „ Сбербанк” и „ Алфа банк”, и съобщи, че всички бъдещи американски вложения в Русия към този момент са неразрешени.

Санкциите са против членове на фамилиите на съветския президент Владимир Путин и външния министър Сергей Лавров, съобщи Нова телевизия.

„ Днес постановяваме наказания против пълнолетните деца на Путин, брачната половинка и дъщерята на министър Лавров, както и против членовете на Съвета за сигурност на Русия”, съобщи почитан чиновник на американската администрация.

В цялостното изказване, оповестено на уеб страницата на Белия дом, се прецизира, че рестриктивните мерки против посочените руснаци „ ги изключват от финансовата система на Съединени американски щати и замразяват всички техни активи в САЩ”.

В изказването се отбелязва също, че глобените членове на фамилиите на съветски политици „ са се обогатили за сметка на руснаците” и са оказали нужната поддръжка за продължаването на войната в Украйна. Съединени американски щати постановат наказания и на Михаил Мишустин и Дмитрий Медведев.

„ Днес, в съгласуваност с Г-7 и Европейски Съюз, разгласяваме възбрана за нови вложения в Русия”, сподели източникът и изясни, че заповедта ще бъде подписана от президента на Съединени американски щати Джо Байдън. „ Без вложения от нашия частен бранш съветският президент Владимир Путин ще загуби експертния опит и уменията, които са свързани с вложенията, а последствията за настоящето приключване на мозъци от Русия ще бъдат значителни”, твърди той.

Съединени американски щати се пробват да лишат Русия от достъп до долари, с цел да не може тя да обслужва външния си дълг.

Руският президент има две дъщери от първия си брак с някогашната стюардеса Людмила Шкребнева, за която бе женен 30 години до развода им през 2013 година Дъщерите им се споделят Мария и Катерина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР