Освен служебния министър Зарков, се оказва, че и служебният министър

...
Освен служебния министър Зарков, се оказва, че и служебният министър
Коментари Харесай

Гешев: Освен Зарков, и служебният министър на външните работи Милков трябва да чете повече

" Освен служебния министър Зарков, се оказва, че и служебният министър на външните работи Милков би трябвало да чете повече. Препоръчвам да стартират с Конституцията и законите на Република България. И мненията на Европейска комисия и Екологичен потенциал по отношение на приемането ни в Шенген ", това написа основният прокурор Иван Гешев в профила си в туитър. 

Освен служебния министър Зарков, се оказва, че и служебният министър на външните работи Милков би трябвало да чете повече. Препоръчвам да стартират с Конституцията и законите на Република България. И мненията на Европейска комисия и Екологичен потенциал по отношение на приемането ни в Шенген.

Той разгласява и изявлението на Сийка Милева пред БГНЕС, в което тя разяснява изявление на служебния министър на външните работи Николай Милков, че „ приемането на два закона - за основаване на механизъм за следствие на основния прокурор и за промяна в антикорупционната комисия (КПКОНПИ), ще оказват помощ на България да получи " да " за участие в Шенген “.

По думите на Милева " неуместно е да се обвързва отговорността на основния прокурор с приемането на България в Шенген ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР