Освен че придава елегантен вид, шалът е аксесоар, който ни

...
Освен че придава елегантен вид, шалът е аксесоар, който ни
Коментари Харесай

Как да си направите шал от прежда без умения за плетене


Освен че придава грациозен тип, шалът е аксесоар, който ни защищава от неподходящите климатични условия. Ето за какво взехме решение да ви покажем по какъв начин да си изработите топъл шал без умения за плетене. Той е освен извънредно гръмък, само че и ще ви помогне да се предпазите от простуда и зачервено гърло през зимата. За задачата се нуждаете от мека прежда, парче мека кожа и велкро лепенки.
Правете това всеки ден по 10 минути и ще сте по-умни и щастливи
Според ново изследване единствено 10 минути тичане с умерена активност са задоволителни, с цел да подобрят настроението и когнитивните функционалности -...

Навийте кълбото прежда към облегалките на два прилепени стола, тъй че да се получи огромна стегната гранка (тип обръч). Премахнете я деликатно, усучете я на няколко места за по-артистичен тип. След това разделете обръча от прежда на почти три елементи, като пристегнете всяка от тях с кончета (както е показано на снимката). 

На финала отрежете 3 части мека кожа с приблизителни размери 5 на 10 сантиметра и ги увийте върху пристегнатите сектори на гранката благодарение на велкро лепенки. Вашият топъл и автентичен аксесоар към този момент може да бъде носен.

Допълнителен съвет: Ако развихрите фантазията си, може да превърнете и остарялата тениска в автентичен шал, с който да освежите визията си. Ето по какъв начин.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР