Освен, че краси обстановката и носи положителна енергия, то всяка

...
Освен, че краси обстановката и носи положителна енергия, то всяка
Коментари Харесай

Ще се къпете в пари догодина, ако украсите елхата така

Освен, че краси ситуацията и носи позитивна сила, то всяка коледна елха е обвързвана и с куп позитивни страсти.

За шанс ви трябват красиви тюркоазени и зелени топки. Можете също по този начин да украсите дръвчето с ярки светлини, с цел да привлечете вниманието към дома и да извършите атмосферата в къщата допустимо най-празнична.

За да привлечете любовта, би трябвало да закачите подобаваща декорация на елхата. Това могат да бъдат снежнобели гълъби и розови сърца. Тези, които към този момент са намерили своето благополучие, би трябвало да закачат няколко бележки на коледната елха с пожелания и послания на обич и признателност един към различен.

За да притегли пари през Новата година, би трябвало да сложите борови шишарки на дръвчето си. Те могат да бъдат със златен или сребърен искра.

Експертите по фъншуй оферират да поставите коледната елха според от това какво желаете и очаквате от идната година:

Изток (здраве и семейство), югоизток (пари и изобилие), юг (слава и репутация), север (кариера), център на дома (за сърдечни въпроси), запад (креативност), североизток (за увереност), н само че и вие в действителност се забавлявате в това, което вършиме. Наслаждавате се на измененията, които стават към вас и успявате да съчетаете работата си с удоволствието от живота. Телците, които рискуват да създадат огромна смяна в живота си, ще бъдат възнаградени с положителни благоприятни условия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР