Освен че е полезен за пиене, сокът от ябълка е

...
Освен че е полезен за пиене, сокът от ябълка е
Коментари Харесай

Сокът от ябълка забавя стареенето

Освен че е потребен за пиянство, сокът от ябълка е прочут и с потребните си тонизиращи и подмладяващи кожата ни свойства. Няма различен плод, който да съдържа толкоз доста витамини, микроелементи и минерални субстанции. Всеки от тях по свое му лекува организма ни по някакъв метод – понижаване на целулита, укрепване на повредени тъкани, стягане на кожата и т.н.

Ето ви няколко оферти за лесни маски, които може да извършите сами вкъщи с малко артикули и малко време.

Подмладяваща маска с ябълка

Изпичате една ябълка и я намачквате. Добавяте 1 ч.л. мед и няколко капки зехтин. Маската се нанася на лицето, оставяте да подейства 10 минути и изплаквате.

Тонизираща маска с ябълка

Настъргвате една ябълка и към нея добавяте 1 ч.л. мед, 1 с.л. овесени ядки и 2 ч.л. преварена вода. Разбъркайте и нанесете на лицето и шията си. След 15 минути измивате с хладка вода.

 сок от ябълка

Маска с ябълка срещу акне

Една настъргана ябълка се смесва с 1 с.л. мед. Оставете да работи 10 минути и почистете с антибактериален тоник.

Маска за поддържане с ябълка

Използва се за всички типове кожа. Натопете марля в сока от една настъргана ябълка и я поставете на върху лицето си. След 15 минути измивате с преварена вода, а резултата ще е освежена и мека кожа.

Ако имате ябълки в хладилника, до които все не можете да стигнете и да изядете, направете си една бърза маска. И това е метод те да ви бъдат от изгода, вместо да отлагате яденето им, до момента в който се скапват и ги изхвърлите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР