Освежете хладилника Някои от най-любимите ни храни могат да оставят

...
Освежете хладилника Някои от най-любимите ни храни могат да оставят
Коментари Харесай

Страхотните ползи на ваниловия екстракт в домакинството!

Освежете хладилника

Някои от най-любимите ни храни могат да оставят неприятна миризма в хладилника. Понякога даже почистването с оцет не съумява да я отстрани. Но ваниловият дестилат може да бъде вашето ароматно решение. Вземете памучна забрадка и сложете няколко капки от екстракта. След това избършете хладилника. За да задържите приятния мирис, напоете няколко памучни тампона и ги поставете в хладилника.
 Неподозираните приложения на ванилията Неподозираните приложения на ванилията
Ако харесвате екологичните подходи в едно домакиство, то в актуалната публикация ще ви дадем някои хрумвания за неподозираните приложения на ван...



Обезмирисяване на микровълновата фурна

Притоплянето на риба, както и други храни с натоварен мирис могат да се задържат трайно като миризма в микровълновата. Почистете фурната с гъба и веро. Ако миризмата към момента се усеща, сложете в купичка дестилат от ванилия и го пуснете в микровълновата за 1 минута.

Неутрализира миризмата на прясна багра

Миризмата на прясна багра не е най-приятното нещо след завършването на ремонтните действия вкъщи. Ако ви следва ремонт, прибавете към боята 1 супена лъжица дестилат от ванилия. Къщата ще ухае по-приятно.
 Знаете ли какво ще се получи, когато смесим СОДА и пакетче ВАНИЛИЯ? Знаете ли какво ще се получи, когато смесим СОДА и пакетче ВАНИЛИЯ?
С този трик, който ще научите от днешната публикация, ще сложите един път вечно завършек на неприятните миризми, идващи от подовите настилки, както...

Ароматната лампа

Ароматната лампа прави дома комфортен и прелестно ухаещ. Ако маслата, които добавяте в нея са ви свършили, сложете няколко капки ванилов дестилат.



Облекчаване на леки изгаряния

При готвене постоянно се случва да се опарим. Болката е продължителна, а в тези моменти рядко разполагаме със специфичен мас. За да намалите неразположението, нанесете малко количество ванилов дестилат върху кожата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР