Остри полемика в парламента по първия вот на недоверие към

...
Остри полемика в парламента по първия вот на недоверие към
Коментари Харесай

Вотът на недоверие: Остри дебати в парламента

Остри дискусия в Народното събрание по първия избор на съмнение към кабинета " Денков ". Повече от 4 часа депутатите обсъждаха основателно ли е настояването на опозицията да се желае оставката на властта поради политиката в бранш енергетика.

Правителството пристигна в Народното събрание, с цел да се отбрани от опозицията.

Депутатите се събират изключително, с цел да обсъдят настояването на опозицията

„ Този избор няма да мине, само че дано да ви е ясно, че ще се борим - ще се борим за нашата татковина “, сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Следете си сюжета, тъй като го сгрешихте още от първото изречение “, репликира Искра Михайлова от „ Възраждане “.

„ Който го е писал, е грамаден негодник. Понеже вие сте колосални шушумиги, ви го оставям тук, да го четете “, разяснява Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Опозицията упрекна кабинета в заличаване на енергетиката.

„ Правителството на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи убива българската енергетика, поредно, изрично и  неотстъпчиво “, акцентира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Днес в зала ще извадим информация каква спекулация се готви в Маришкия басейн “, уточни още той

„ Вие взехте това решение за 40% закриване, когато бяхте вицепремиер в това държавно управление “, отговори Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС.

От Българска социалистическа партия попитаха за какво Бойко Борисов не е в пленарната зала. Той им отговори с поддръжка за кабинета – от коридорите. Същото направи и Делян Пеевски.

„ Опозицията изиска избор на съмнение поради политиката в бранш енергетика. Единственият неуспех, който видяхме през днешния ден, е в опитите на опозицията да излъже българския народ, че идва някакъв енергиен апокалипсис “, изясни Николай Денков.

Съдбата на държавното управление ще стане ясна на следващия ден в 15 часа, когато е и гласуването на вота.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР