Остри критики срещу Димитър Бербатов отправи бившият вътрешен министър Румен

...
Остри критики срещу Димитър Бербатов отправи бившият вътрешен министър Румен
Коментари Харесай

Румен Петков с жестока атака по Бербатов. Причината

Остри рецензии против Димитър Бербатов насочи някогашният вътрешен министър Румен Петков. Той дефинира като " противен " и " вулгарен " митингът, проведен в края на предходната седмица в Бояна. Според Петков прокуратурата би трябвало да се намеси, оповестява " Спортал ".

" Този митинг, който беше очевидно заплатен и проведен по един противен и вулгарен метод, отвращава. Бяха докарани деца! Да използваш деца за лични цели и властови упоритости е доста грозно, уповавам се футболните хора да са го видели. Тези деца не отидоха на учебно заведение, някой им заплати рейсовете, докара ги - всички знаем, че този някой е Бербатов и шайката към него. Това е подло и просташко. 

Родителите на тези деца би трябвало да потърсят сметка от учителите, които са съучастници, и от уредниците. Като споделям учители имам поради целия личен състав, който е зает с моралната, етичната и спортната подготовка на тези деца. Морално-етичната към този момент е аварирала. Важно е полицията да види тези, които замеряха постройката - това са лумпени, докарани от същия Бербатов. Тоест, зад Бербатов стоят лумпени и платени дейци. 

Ако обществото, футболната общност и органите не го видят в този момент, ще стартираме да решаваме всички въпроси в България по този противен и абсурден метод. Мисля, че прокуратурата би трябвало да се намеси и да се потърси сметка от всички по веригата - учителите, шефовете на учебните заведения, превозвачите. Това са обстоятелства, които елементарно могат да се открият. Не е нужно да си някакъв величествен проверяващ, с цел да видиш хората - фотосите на лумпените ги има. 

Когато лумпените бъдат вкарани, където им е мястото, когато платените дейци бъдат сложени, където им е мястото, тогава ще останем с не дай боже неправилното усещане, че имаме страна. Много е грозно! Надали родителите на децата са знаели къде платените и корумпираните хора са завели децата им и едва ли родителите са знаели, че този ден децата им не са били на учебно заведение, а са били заведени някъде в нечий интерес. 

Ако прокуратурата остави децата ни да порастват по този вандалски, дебелашки метод, проведен от Бербатовщината, чиято алчност за власт явно няма граници, значи да сме наясно за какво Гешев в действителност би трябвало да си върви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР