Оставката винаги си я нося в джоба и за мен

...
Оставката винаги си я нося в джоба и за мен
Коментари Харесай

От последните минути: Московски няма да хвърля оставка

Оставката постоянно си я нося в джоба и за мен в никакъв случай не е представлявало проблем да си я подам, само че не бих дал отговор на този ултиматум, защото не мисля, че има съображение да се насочат квалификации, които са погрешни. Това съобщи на изключителна конференция министърът на превоза Ивайло Московски.   „ Влезе все в извънредно неприятна връзка по изнесените в медиите репортажи. Човекът, който насочи заканите, е освободен от работа. Относно футболния тим, сме се разбрали с сътрудниците той да бъде закрит.
Този човек от Автомобилна администрация, който приказва по малкия екран, го виждам за първи път. 13 страници претекстове има за неговото освобождаване”, акцентира той.

Прякото управление на този човек показа, че когато има акции, са задържани 12 индивида негови подчинени – не е обикновено във времето той да не ги е глобил.

Понеже дисциплинарната комисия го търсеше неведнъж, 7 месеца не беше допустимо да бъде открит на никакъв адрес. Започнахме да ревизираме болничните му, единият се оказа подправен, най-вероятно и другият ще е такъв”, уточни транспортният министър.

„ Тезата, че когато аз съм министър, са задържани най-вече хора, ме успокоява, тъй като това потвърждава, чене е имало никакъв политически чадър. По-съмнително е за какво при ръководството на Българска социалистическа партия не е имало арестувани”, добави министърът.

Колегите от Българска социалистическа партия, които приказват за убийства и самоубийства, не помниха, че по времето на Българска социалистическа партия хора изгаряха във влаковете”, акцентира той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР