Оставката на Владимир Клисуров е бягство от отговорност за обещанията

...
Оставката на Владимир Клисуров е бягство от отговорност за обещанията
Коментари Харесай

Eлен Герджиков: Оставката на временния кмет на Младост е бягство от отговорност

Оставката на Владимир Клисуров е бягство от отговорност за обещанията и последствията от ръководството им на регион “Младост” . Това се показва в позиция на ръководителя на Столичния общински съвет (СОС) Елен Герджиков по отношение на подадената оставка от изпълняващия длъжността кмет на столичния регион “Младост”, изпратена до медиите.
Припомняме, че Владимир Клисуров подаде оставка по-рано през днешния ден (1 май). Това се случва няколко дни, откакто СОС го избра за поста на задържаната за рушвет Десислава Иванчева. Своето решение Клисуров разгласи в профила си във Фейсбук, като измежду претекстовете да се отдръпна, показва, че не може да се оправи със задачата си на кмет . Той има вяра, че другият досегашен заместител на Иванчева - арх. Румен Русев - ще се оправи с кметските отговорности доста по-добре.
“Зам.-кметът на “Младост” господин Владимир Клисуров е изборът на госпожа Десислава Иванчева за изпълняващ длъжността кмет на региона и това е повода, заради която Столичният общински съвет единомислещо гласоподава кандидатурата му. Днес, 5 дни след избора му, научаваме за желанието му да подаде оставка. Оставката на господин Клисуров в този миг е бягство от отговорност за обещанията, които дадоха на хората и от последствията от ръководството им на регион “Младост”, отбелязва Герджиков.
" Г-н Клисуров е част от екипа на госпожа Иванчева, който в последните 2 година ръководи “Младост”, по тази причина няма по какъв начин да приемем обяснението му, че в този момент осъзнава своята непросветеност . Надявам се, че това, което предизвикват на жителите на регион “Младост” с това прекачване на отговорност, не е съзнателно и не цели още по-голям безпорядък в региона. В Председателски съвет на Столичния общински съвет ще обсъдим новите условия и метода, по който можем да подсигуряваме административното обслужване а жителите в района”, приключва позицията на ръководителя на Столичния общински съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР