Оставката на ръководството на ДПС-Пловдив начело с Али Байрам поискаха

...
Оставката на ръководството на ДПС-Пловдив начело с Али Байрам поискаха
Коментари Харесай

Митинг в Столипиново поиска главата на ДПС в Пловдив

Оставката на управлението на ДПС-Пловдив отпред с Али Байрам желаеха към 200 поданици на Столипиново на протест на пазара на ул. „ Елба “ довечера. „ За тези 30 години нищо не е направено за локалните хора. Имаме ръководител, който преди имаше една счупена кола, а в този момент има два-три джипа. Питам от кое място са му парите. Крайно време да се съберем и да изгоним тези хора “, съобщи Ерол Мерсуд пред събралото се голям брой.

Друг от ораторите – Хюсеин Хасан, акцентира, е че им е писнало от шефовете на Движението под тепетата. „ Като дойдат избори, постоянно техните физиономии са напред в листите. Не си гледат работата, гледат единствено да крадат. Нека Доган, Карадайъ и останалите водачи на Движение за права и свободи да извърнат внимание на казуса “, добави някогашният имам.

Според него представянето на придвижването на европейските избори е било „ цялостна злополука “. Той счита, че падението е почнало с издигането на Фикрет Сепетчи за народен представител преди години. Тогава локалното ръковдство на Движение за права и свободи е изоставило „ работливите момчета “ от квартала. „ Има етническо напрежение и това би трябвало да се избегне. Искаме дружно спокойно да си живеем “, сподели в умозаключение Хасан.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР