Оставката на председателя на Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик

...
Оставката на председателя на Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Оставката на Карадайъ не е изненада

„ Оставката на ръководителя на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, не е изненада “, съобщи пред bTV социологът Кънчо Стойчев.

По думите му прави усещане, че сходни оставки били при неуспех на изборите, само че в този момент не бил подобен случая. Той уточни, че Делян Пеевски е обичан измежду електората на.

„ Ако търсим претекстове за поисканата оставка, би трябвало да се сетим за особената сензитивност на Доган във връзка с ръководителите на с нашата южна съседка. Помним и предходния случай. Не бих се учудил и в този да става въпрос за сходно нещо. Пеевски е напълно закономерно решение. Той е доста по-млад. Също по този начин е основен фактор в сглобката. е партия на тактиката. Може да чакаме забавни събития “, сподели Стойчев.

„ Оставката на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, демонстрира къде е властовият център на. Ако някой си е мислел, че властта е споделена в тази партия, да му бъде ясно, че това не е по този начин. По-скоро се делегира “, съобщи политологът Любомир Стефанов.

„ Карадайъ малко доброзорно си е подал оставката. Какви са аргументите той ще ни изясни. Ако не ни ги каже, ще клоним към това, че е изискана “, сподели Стефанов.

По думите му Делян Пеевски е лицето на групировката и ще продължи да е по този начин. Той уточни, че значимите решения ги е обявявал Пеевски, а Карадайъ слязъл от ефира.

„ Когато те смъкват от поста ръководител, не оставаш в партията. Може би ще остане да е народен представител “, уточни Стефанов пред bTV.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР