Оставката на Димитър Главчев не е кой знае какво, тя

...
Оставката на Димитър Главчев не е кой знае какво, тя
Коментари Харесай

Александър Ненков, ГЕРБ: Оставката на Главчев е Пирова победа за опозицията

Оставката на Димитър Главчев не е кой знае какво, тя е част от политическия живот на една демократична страна. Когато е заплашен националният интерес, от време на време би трябвало да сме подготвени на компромис със себе си. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков в студиото на " Още от деня " във връзка оставката на ръководителя на Народното събрание.

Александър Ненков: Това е Пирова победа за опозицията. Постъпката на господин Главчев е неприсъща за хората, които му желаеха оставката.
На България ѝ предстоят значими събития, другата седмица у нас идва ръководителят на Екологичен потенциал и съществуваше угрозата половината пленарна зала да е празна. Това ни плаши, пристигнали сме на власт и носим отговорност за естественото действие на Народното събрание, сподели Ненков.

По думите му опозицията съзнателно чака да внесе вота на съмнение когато България поеме председателството на Съвета на Европейския съюз.

Той се обърна към опозицията като сподели, че с тази деструктивност няма да завоюват избори в никакъв случай. Това не е метод на правене на политика, сътрудниците от Българска социалистическа партия не могат да го осъзнаят. Проблем за тях е, че страната върви напред и по всевъзможен метод се пробват да дестабилизират това. България може да дефинира дневния ред на Европа, сподели още Александър Ненков.
 Димитър Главчев подаде оставка, Цвета Караянчева е новият ръководител на Народно събрание Димитър Главчев подаде оставка, Цвета Караянчева е новият ръководител на Народно събрание
Димитър Главчев подаде оставка като ръководител на Народното събрание след среща на премиера и водачите на всички парламентарни групи. Депутатите избр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР