Оставката ми като председател на КПКОНПИ е резултат на лично

...
Оставката ми като председател на КПКОНПИ е резултат на лично
Коментари Харесай

Цацаров се бъзика с Петков

Оставката ми като ръководител на КПКОНПИ е резултат на персонално решение, обвързвано с персоналния ми живот. Приносът на господин Петков за тази оставка е нулев. Допускът ми до класифицирана информация, за чието лишаване той заяви в народен ефир преди даже да ми бъде връчен, бе възобновен от ДКСИ (Държавна комисия по сигурността на информацията) след осъществена инспекция.

Това декларира някогашният основен прокурор и ръководител КПКОНПИ Сотир Цацаров, представен от “24 часа ”, в коментар на позицията на водача на Политическа партия Кирил Петков.

Снощи Пенков написа следното: Сотир Цацаров към този момент не е ръководител на КПКОНПИ. Иван Гешев към този момент не е основен прокурор. Единият ме съди персонално, другият ми желае имунитета след 2 години затворено произвеждане. Важното е, че смяната продължава.

Ето какво още дава отговор Цацаров:

А иначе… Кирил Петков към този момент не е министър- ръководител. Кирил Петков се коалира с Бойко Борисов. Кирил Петков разисква промени в Конституцията с Делян Пеевски. Важното е, че Промяната, която Кирил Петков даде обещание на целия ни народ, продължава.

Припомняме, че смяната в персоналния живот на Сотир Цацаров е обвързвана с жентбата му с телевизионната водеща Ани Салич.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР