Оставката идва след разследване на БиТиВи как се печелят обществени

...
Оставката идва след разследване на БиТиВи как се печелят обществени
Коментари Харесай

Бомба От Последните Минути: Най-Важният Министър В Българското Правителство Хвърли Изненадваща Оставка! Бойко Борисов Е

Оставката идва след следствие на БиТиВи по какъв начин се печелят публични поръчки от близки на здравния министър. Става въпрос за поръчка в нарушаване на Закон за обществените поръчки, извоювана от мъжа, с който дъщерята на министъра живее на фамилни начала.

Поръчката е за доставката на ортопедични консумативи за ВМА и то във времето, когато Петров е отпред на лечебното заведение. Одитът е пожелан от служебния боен министър Стефан Янев и е предоставен на Сметната палата.

Именно този одит сподели нарушаванията във ВМА, позволени от Николай Петров. Военният министър Красимир Каракачанов през днешния ден бе сбит.Оставката не била подадена по време на днешното съвещание, стана ясно от коментара му. Така е решил, по този начин е постъпил, бе коментарът му.

По-рано тази заран пред Нова тв финансовият министър Владислав Горанов показа, че има вяра на Петров. Кабинетът щял да ревизира още веднъж резултатите от одита и до две седмици щяло да се вземе решение за оставката на министъра на опазването на здравето. Петров обаче не дочака този период.

Правосъдният министър Цецка Цачева също резервира безмълвие за оставката на сътрудника си.

С " конспирация " стартира изключителното съвещание на Министерски съвет, " взеха " стола на Борисов. Сменили стола на премиера Бойко Борисов. Лично той направи тази констатация.

Премиерът седна на мястото си, отпред на съвещанието, само че креслото се оказа малко. Борисов стана и незабавно си откри комфортен стол, констатирайки пред министрите, че някой му е сменил стола. Моят е по-висок, изясни той, приемайки на смешка " изключителната " обстановка. Днес кабинетът би трябвало да прегледа и бюджета за идната година, както и да утвърди проект за битка с тероризма.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР