Оставката е лесна, трудна е отговорност. Една оставка блокира работата

...
Оставката е лесна, трудна е отговорност. Една оставка блокира работата
Коментари Харесай

Кметът на Враца: Протестиращите нямат представителност, а хора, които хвърлят яйца и стотинки

Оставката е лесна, сложна е отговорност. Една оставка блокира работата на общините, а по този начин ще бъдат наранени доста хора. Това съобщи в утринния блок на БТВ кметът на Враца Калин Каменов.

"Не се чува мнението на над 1 млн. души, които са дали своят вот за ръководещата коалиция. Ако и те излязат да стачкуват, ще влезем в един кръг. Ако протестиращите имат представителност, те ще завоюват изборите през март ", разкри той.

Орлов мост продължава да бъде блокиран от палатки и протестиращи

"Навлизаме в тежка обстановка. Очаква се втора вълна на вируса. От общините нямаме потребност от рецесия ", сподели кметът на Враца.

Протестиращите нямат представителност, а хора, които хвърлят стотинки и яйца по служители на реда и Министерски съвет. Протестиращите с изключение на оставка, какво желаят, попита Каменов.

"Протестиращите ще имат 4-5% гласове на парламентарните избори. С подобен % не се ръководи. Избори има единствено след няколко месеца - настояването за предварителни избори наподобява като дебелоглав, а не като рационални претенции ", разяснява кметът на Враца.

Столична дирекция на вътрешните работи: Поведението на протестиращите нощес се смята за провокация към полицията

"Съмнявам се, че записите, на които се твърди, че е министър председателят са действителни. Няма да се учудя в случай че излязат сходни диалози и с мои сътрудници. Така не се реализират резултати ", приключи Калин Каменов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР