Оставиха в ареста нападателя на момичето от Цар Калоян, съобщиха

...
Оставиха в ареста нападателя на момичето от Цар Калоян, съобщиха
Коментари Харесай

Оставиха в ареста бруталния нападател на момичето от Цар Калоян

Оставиха в ареста нападателя на момичето от Цар Калоян, оповестиха от обвиняването.
Прокуратурата е повдигнала три обвинявания за това, че на 16 ноември, е направил опит съзнателно да умъртви момичето, като действието е осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост, за обезчестяване и за палеж.
Припомняме, че 25-годишният мъж е арестуван късно следобяд на 17 ноември, откакто се укриваше към денонощие след осъщественото от него тежко закононарушение. Добре прочут е на органите на реда и на прокуратурата и е осъждан два пъти, като в единия от случаите също изнасилил жена. Жертвата е открита в тежко положение в дома си.
17-годишното момиче се бори за живота си в русенската болница. Състоянието на момичето е устойчиво и с положителни витални индикатори, само че е на командно дишане, само че ѝ се дава опция за опит за непринудено дишане, като се понижават медикаментите.
Призивът за кръводаряване провокира вълна от съпричастност, а ортопедът изясни, че е желателно кръводарителите за момичето да бъдат от Русе, защото болничното заведение няма опция за превозване от други места.
Възможно е и даряване на кръв в Плевен, където е лабораторията, която обработва дарените банки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР