Остават два дни до най-грандиозното бойно шоу правено в България!

...
Остават два дни до най-грандиозното бойно шоу правено в България!
Коментари Харесай

Остават два дни до най-грандиозното бойно шоу, ще има здрава битка между фенове на ЦСКА и Локо Пд

Остават два дни до най-грандиозното бойно шоу правено в България! То ще се организира на 19-ти май в гр. Пловдив в зала " Колодрум " от 19:30 ч. Организаторите от " Fuerte En el ring " са събрали на едно място най-хубавите кикбокс бойци на България, които ще излязат против доста съществени задгранични съперници

Също по този начин ще има и няколко боксови срещи, които ще взривят публиката със заряда си. Впечатление прави и страхотната борба сред представител на агитката на ЦСКА, а точно Владислав Кънчев от ANIMALS и Виктор Николов от Lauta Army!



Впечатление също по този начин вършат и имена като Стоян Копривленски, Атанас Божилов, Богдан Шумаров, Александър Петров, Християн Корунчев, Йордан Янков, Христомир Ранчев и още и още. Очакват се доста специфични посетители обичани от цяла България и несъмнено страхотна атмосфера за всички фенове на бойните спортове в България! Билети ще може да си закупите на място преди началото на събитието от касите на залата! Fuerte EN EL Ring - 19 май, зала " Колодрум ", 19:30 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР