Остават броени дни до презентацията на Tesla, на която компанията,

...
Остават броени дни до презентацията на Tesla, на която компанията,
Коментари Харесай

В Северна Америка хората се редят на опашки, само и само да зърнат Cybertruck

Остават броени дни до презентацията на Tesla, на която компанията, след четири години подготовка за всеобщо произвеждане, ще стартира да доставя на клиентите първите екземпляри от електрическия пикап Cybertruck. Опашката за приемане на колите се точи в продължение на няколко години, според от броя на предварителните поръчки и желанията на компанията да създава в началото не повече от 125 000 автомобила годишно.

Както изяснява изданието Electrek, даже единствено с цел да си създадат фотография с комерсиалното копие на Cybertruck, северноамериканците са подготвени да застанат на дълга опашка. Представителствата на Tesla в целия континент към този момент са изложили мостри на Cybertruck в своите шоуруми, макар че към момента не е допустимо да се закупят тези авангардни пикапи.

Според очевидци, в завода в Тексас, където се сглобява дълго чаканият електромобил, са били видяни най-малко 25 към този момент подготвени за обмен електрически покапи. Ако към тях прибавим и над десетте екземпляра, разпратени измежду офисите на Tesla в Съединени американски щати и Канада, можем да приказваме за няколко десетки създадени пикапи.

Освен това, в случай че се има вяра на неофициалните данни, стотици такива коли към този момент вземат участие в тестовата стратегия, тъй че производството непрекъснато набира скорост, въпреки и не толкоз бързо, колкото биха желали евентуалните купувачи. Съвсем скоро ще стартират да излизат независимте проби на Cybertruck и ще разберем доста повече за този забавен електрически автомобил.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР