Остават броени дни до Коледните празници. В много европейски държави

...
Остават броени дни до Коледните празници. В много европейски държави
Коментари Харесай

СДВР предприема допълнителни мерки за сигурност по празниците

Остават броени дни до Коледните празници. В доста европейски страни са въведени спомагателни ограничения за сигурност към празничните базари. Как е у нас?

В София Немският коледен базар да вземем за пример се охранява от частна охранителна компания.

Иначе от Столична дирекция на вътрешните работи увериха, че към този момент са извършени диалози и срещи със притежателите на огромните търговски обекти в столицата, както и с уредниците на сходни събития. Направен е спомагателен инструктаж на охранителите. При скупчване на повече хора от Столична дирекция на вътрешните работи възнамеряват изпращането на спомагателни полицейски екипи и оперативни служащи, които дават отговор за битката с джебчийството.

„ На всички места, на които има огромно скупчване на хора, са взети ограничения. Имаме непрекъснато полицейско наличие от силите на Столичната дирекция. Във връзка с идните празници ще бъдат издадени план-разстановки до отдел „ Пътна полиция “ и „ Охранителна полиция “ за огромния пътникопоток, който чакаме от 22 декември и ще продължим до привършване на коледните и Новогодишните празници “, сподели комисар Борислав Муеров, нач. отдел „ Охранителна полиция “ на Столична дирекция на вътрешните работи.

Допълнителните ограничения ще бъдат взети и около новогодишния концерт на площад „ Ал. Батенберг “. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР