Остават броени дни до големия мач между Тайсън Фюри и

...
Остават броени дни до големия мач между Тайсън Фюри и
Коментари Харесай

Високо напрежение: Промоутърът на Фюри нападна телевизионна водеща

Остават броени дни до огромния мач сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, а напрежението се повишава с всеки минал час.

На 10 октомври към 6 ч. българско време двамата боксьори в тежка категория ще си оспорват купата във версия Световен боксов съвет (WBC). Този дуел в Лас Вегас ще оформи трилогията, а пристрастеностите са нажежени до алено. В първия си дуел двамата приключиха наедно, а Циганския крал завоюва втория мач с нокаут.
Снимка: Reuters
Мегасблъсъкът ще бъде излъчен онлайн по RING, VOYO.BG, както и на нашия уебсайт btvnovinite.bg.

Късно нощес се организира формалната конференция преди мача, която, по традиция, нямаше по какъв начин да мине безпрепятствено и умерено.

Брифингът ще се запомни с искрите сред двамата боксори, наложителната замяна на обиди, само че и експлоадирането на промоутъра на Фюри - Боб Аръм.

Специалистът се ядоса на водещата на конференцията Кейт Абдо, която подкани двамата да застанат очи в очи на сцената, както направиха преди предходните си два мача.

Думите на телевизионната водеща отприщиха гнева на Аръм, защото предварителната спогодба е била да няма взиране сред двамата противници. Той разкритикува водещата и за това, че демонстрира пристрастия към Бронзовия бомбардировач.

" Не, оправдавам се, няма да го вършим (б. ред. - лице в лице), не. Боб Аръм споделя " не ", поправи се Абдо, откакто бе призовала двамата да театралничат на сцената.
Снимка: Reuters
Чува се по какъв начин Аръм крещи: " Не е добра концепция! ", а по-късно пред камерите съобщи: " Майната ѝ на нея, майната им и на тях! Доведоха тази жена от Англия, а тя обърна цялата конференция в изгода нa Уайлдър. Не че ми пука доста, само че е явно какво правеше тя. Уговорката беше без лице в лице и от двете страни, а тя ги приканва да го създадат... "

Bob Arum incredibly critical of. Says she was biased towards Deontay Wilder and knew they weren’t having a face off.

“F*** her.”
— Greg Rosenstein (@grosenstein)

Родената в Манчестър телевизионна водеща стана известна на Острова около изявите си към футбола в Sky Sports, след което стартира да приема и боксови задължения. Тя напусна Англия в средата на предишното десетилетие и започва работа във Fox Sports. 40-годишната Абдо бе водеща и на няколко церемонии по връчването на " Златната топка ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР