Остават блокирани трите ключови кръстовища в столицата - на Орлов

...
Остават блокирани трите ключови кръстовища в столицата - на Орлов
Коментари Харесай

Остават блокадите на три възлови кръстовища в столицата

Остават блокирани трите основни кръстовища в столицата - на Орлов мост, пред Ректората на Софийския университет и пространството сред президентството и Министерския съвет, предава БНР.

Вчерашният 26-ти ден на митингите против властта премина без съществено нарушение на публичния ред.  Малко след 21 часа обичайното протестно шествие мина по ул. „ Раковска ”, през постройката на Европейската комисия и стигна до палатковите лагери при Софийския университет и „ Орлов мост ”.

В началото на днешния ден на антиправителствени митинги в София пред Ректората остава микробусът на майките на деца с увреждания от гражданската самодейност „ Системата ни убива “, а палатковият лагер пред СУ се разраства трети следващ ден.

На Орлов мост главен проблем е грижата за реда и най-много да не се пречи на хората, които живеят в региона. При палатковите лагери има особено освободено платно за прекосяване на коли за спешна помощ.

Заради блокадите в действие остават измененията в маршрутите на 17 линии от столичния градски превоз:
Линии № 9 и 75 въртят на Военна академияЛинии № 84, 184, 280 в  посока Орлов мост въртят преди него и назад по маршрута.Линии № 72, 76, 204, 304 и 604 са отклонени по бул. „ Др. Цанков “, бул. „ П.Яворов “, по-късно са по маршрута им в двете посоки.Линия № 94 върти на ул. „ Гурко “ и назад по маршрута.Линия № 213  в посока „ Младост “ е отклонена по бул. „ Мадрид “,бул. „ Ситняково “ и по бул. „ Цариградско шосе “ по маршрута си.Тролейбусите № 4, 5, 8 и 11 в посока Орлов мост  стопират преди него и въртят там назад маршрута.Тролейбусите с № 1, 2, 5, 7 и 8 в посока СУ „ Кл.Охридски “ са до кино Одеон и назад.Тролейбус от линия 7 се движи от „ Люлин “ към Сточна гара, където върти обратноТролейбусите № 1, 2, 4 и 11  са до ул. „ Оборище “ и бул. „ В.Левски “, където се завъртат назад и не престават по маршрута им.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР