Оставането на правителството на премиера Бойко Борисов на власт вреди

...
Оставането на правителството на премиера Бойко Борисов на власт вреди
Коментари Харесай

Максим Бехар: Нито кабинетът, нито улицата се осланят на PR похвати! Оставането на Борисов на власт вреди на ГЕРБ


„ Оставането на държавното управление на премиера Бойко Борисов на власт вреди както на ГЕРБ, по този начин и на техния брандинг. Говоря не толкоз от политическа, колкото от чисто професионална PR позиция “. Това съобщи в изявление за сътрудниците от БГНЕС експертът по PR Максим Бехар , който е създател на книгата „ Световната PR гражданска война “.

Според него е имало много по-разумни принадлежности, които е можело да бъдат приложени, само че в този кръг от страсти никой не се е концентрирал върху това да изпраща аргументирани послания. „ Едни и същи хора и от двете страни приказват едни и същи неща. Това извънредно доста уморява “, счита Бехар.

И едната, и другата страна работят доста прочувствено и неаргументирано. „ Кабинетът можеше да насочи доста по-синтезирани и по-добри послания към обществото, да има един по-добър PR метод, само че отново ще кажа, за жалост, това не се случва “, сподели той.

„ Нито от страна на държавното управление, нито от страна на протестиращите има детайли на PR или детайли на разбиране, свързани с техните позиции. В този смисъл PR е напълно изключен от политиката в България, за което единствено може да се съжалява “, безапелационен е Бехар.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР