Остава още малко време до втората сватба на Джъстин Бийбър

...
Остава още малко време до втората сватба на Джъстин Бийбър
Коментари Харесай

Трескава подготовка по втората сватба на семейство Бийбър

Остава още малко време до втората женитба на Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър. Двамата се ожениха скрито пред 2018, само че в този момент са решили да се врекат във честност пред другари и родственици. Събитието ще се състои през лятото в Южна Каролина, а Хейли в сряда отпразнува своето моминско празненство.

Тя и приятелките ѝ, включително и Кендъл Дженър, отлетяха за Лос Анджелис, с цел да прекарат време единствено по женски. Източници настояват, че моделката от клана Кардашян-Дженър е провела всичко, с цел да може Хейли да се наслаждения оптимално на събитието.

„ Кендъл посети магазин, откъдето поръча доста занимателни секс играчки, сламки, пластмасови бутилки, колиета от бонбони и воал за Хейли “ “ “, допълват източниците. Те признават, че Дженър се е забавлявала много до момента в който избирала изненадите за булката и нямала самообладание празненството да стартира.

След като са похапнали умерено в ресторант, групата от 9 девойки се е запътила към клуб, в който са се забавлявали до рано сутринта. „ Хейли танцуваше на всяка ария и беше извънредно удовлетворена от протичащото се “, допълват близки до булката.

Според източници, до момента в който Хейли се забавлява, брачният партньор ѝ Джъстин Бийбър отишъл на черква. Все още не се знае дали младоженецът ще провежда ергенско празненство и къде ще бъде то. Той обаче се обърна към почитателите с молба за помощ. В профила си в Инстаграм, Бийбър разгласява няколко фотоси на костюми, от които феновете му да изберат кой е най-подходящ за сватбата. Разбира се, всичко беше на смешка, само че това не попречи на почитателите му да стартират диспути.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР