Остава едва седмица до най-мащабния фестивал за поп култура у

...
Остава едва седмица до най-мащабния фестивал за поп култура у
Коментари Харесай

"Железния юмрук" Фин Джоунс пристига в България за "Анивенчър Комик Кон"

Остава едвам седмица до най-мащабния фестивал за поп просвета у нас " Анивенчър Комик Кон ", който ще се организира на 8 и 9 юли в " Интер Експо Център " в София.

Сред новообявените имена, които ще вземат участие във фестивала, е артистът Фин Джоунс. Той е прочут на публиката от голям брой сполучливи продукции, само че ролята, която го направи звезда, е тази в. Британският артист взе участие в шест сезона от паметната поредност в ролята на сър Лорас Тайрел - един от най-опитните рицари във Вестерос и по-малък брат на Марджарет Taйрел, която по- късно стана кралица на Седемте кралства. Фин завоюва също сърцата на почитателите на филмовата галактика на " Марвел " с превъплъщението си в Дани Ранд - специалист по бойни изкуства със способността да борави с мистична мощ - " Железния пестник ". Познаваме го от продукциите Iron Fist ( " Железният пестник " ), The Defenders ( " Защитниците " ) и Люк Кейдж ( " Luke Cage " ).

По време на " Анивенчър Комик Кон " гостите ще имат опцията да се срещнат и с един от най-успелите български артисти в интернационален проект - Юлиан Костов. Той има над 35 функции в задгранични сериали за " Нетфликс ", " Амазон ", HBO, SKY, ITV, C4, 20th Century Fox и филми със студиа като MGM, " Парамаунт " и " Юнивърсъл ". Актьорът, прочут на публиката от ролята му във хитовия приказен сериал на " Нетфликс " Shadow and Bone " ( " Сянка и кости " ) ще участва и в двата фестивални дни и ще стане част от полемиката " От Източна Европа до Холивуд ".

 Юлиян Костов
© " Анивенчър Комик Кон "

Юлиян Костов

Гостите на фестивала ще могат да се срещнат и с българската актриса Климентина Фърцова, която взе участие в продукции като " Голата истина за група " Жигули " и сериалите " Белези ", " Войната на Буквите " и " Вина ".

Любителите на известната просвета и проучването на всевъзможни забавни тематики " Анивенчър Комик Кон " и сътрудниците от Ratio ще изненадват с още един завладяващ посетител - Саймън Дженър. Той работи за издигане на световната галактическа екосистема посредством неповторимата позиция на Axiom Space като единствен снабдител на частни задачи до Международната галактическа станция. Саймън има бакалавърска степен по строително
инженерство от Университета в Аделаида и магистърска степен по галактически проучвания от Международния галактически университет. Axiom Space пък създава и правоприемник - Axiom Station - непрекъсната дестинация в ниска околоземна орбита.

Сред към този момент оповестените посетители на фестивала са актьорите Том Влашиха, Стефан Капичич, Aфшан Азад и Кристоф Ламбер, илюстраторът Джим Корниш, комикс артистите Yehuda и Maya Devir и още доста. Феновете на косплея пък ще посрещнат Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay.

 Кристоф Ламбер идва в България през юли за Кристоф Ламбер идва в България през юли за " Анивенчър Комик Кон "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР