Остър скандал между лидера на Възраждане Костадин Костадинов и журналистите

...
Остър скандал между лидера на Възраждане Костадин Костадинов и журналистите
Коментари Харесай

Цирк по БНТ: Костадинов за гост в студиото: Висок е 160 см и живее в панелка в Надежда

Остър скандал сред водача на " Възраждане " Костадин Костадинов и публицистите и посетители на Българска национална телевизия се развихри в неделната вечер.

След като даде изявление пред публичната медия Костадинов си разреши присъщото си надменно държание към репортера Николай Милков и водещия на изборното студио Бойко Василев.

Причината бе отводът за достъп на журналистката Цвета Стратиева (Флора) да участва на събитие на проруската партия, на което да свърши професионалните си задължения. Според партийците тя не е позволена, тъй като " лъже ", съобщи Актуално.

Последва грозна замяна на реплики на висок звук сред Костадинов и гостите на Бойко Василев в студиото, а точно - Константин Вълков и Асен Генов. " Елементарно образование се изисква, човек не се държи по този метод. Поведението е неприемливо, изключително към дама ", означи Вълков.



На тази рецензия проруският политик отвори нов фронт на словестна офанзива, този път към журналиста Асен Генов. " Г-н Костадинов, въпросът е кой лъже - вие казвате, че България ще изпраща войски в Украйна - неистина.

Половината от депутатите ви имат влогове в евро. Вашият канал в Ютюб се финансира с непознати средства ", сподели Генов. Напълно без никаква изненада проруският политик не отговори на нито една от рецензиите към него, а продължи с обикновените обиди и обвинявания във взимане на непознато финансиране.

По-късно Костадинов написа пост във Facebook, с цел да си изкара гнева върху Генов.



„ Българска национална телевизия изцяло изплискаха легена – оказа се, че Бойко Василев е поканил като коментатор на изборните резултати Асен Генов “. Това написа водачът на третата партия в Народно събрание „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

 

„ Всеки път когато Асен Генов се пробва да изрази мнение по сериозна тематика, имайте поради, че това е декоратор-технолог в керамичното произвеждане, със приблизително обучение. Висок е към 160 сантиметра, на 55 години, без семейство и деца, почитател на харе кришна, живеещ в панелка в кв. Надежда.Разбирам, че Бойко Василев желае да трудоустрои безработния фаянсаджия, само че въпреки всичко като поданик, който заплаща издръжката на тази телевизия, желая да знам какви са критериите. Защото познавам най-малко 10 други плочкаджии с изключение на Асен Генов, които биха били доста по-подготвени да проучват изборните резултати “, споделя още той посредством поста си в обществената мрежа.



Интересни мнения се появиха под поста:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР