Останалият с десет души отбор на Селтик победи с 3:2

...
Останалият с десет души отбор на Селтик победи с 3:2
Коментари Харесай

10 от "Селтик" укротиха "Рейнджърс" в голов трилър

Останалият с 10 души тим на " Селтик " победи с 3:2 като посетител " Рейнджърс " в дербито от 30-ия кръг в шампионата на Шотландия.

" Сините " повеждаха на два пъти в резултата, само че позволиха поврат против първенците. Още в третата минута Джош Уиндас даде задатък за домакините на стадион " Айброкс " след неточност на Дедрик Боята, само че Том Рогич изравни единствено осем минути по-късно с шут от отдалеченост.

В 26-ата минута Даниел Кандеяш направи резултата 2:1 в интерес на " Рейнджърс " с компактен удар от придвижване, а Муса Дембеле отново възвърне равенството в последните секунди на първата част.

Йозо Симунович получи пряк червен картон в 57-ата минута за удар против нападателя Алфредо Морелос, само че 12 минути по-късно Одсон Едуар, който е чартърен от " Пари Сен Жермен ", се разписа с диагонален удар за крайното 3:2 в интерес на " Селтик ".

" Зелено-белите " нямат проваляне в 12 следващи дуела против " Рейнджърс ", като са спечелили осем от тези мачове. Последните пет срещи на " Айброкс " сред двата състава приключиха с триумф в интерес на гостите.

" Детелините " има актив от 67 точки преди всичко във краткотрайното класиране във Висшата лига, до момента в който " сините " са втори с девет точки по-малко и един изигран мач повече.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР