Останала самотна майка, Диляна Попова всячески се опитва да компенсира

...
Останала самотна майка, Диляна Попова всячески се опитва да компенсира
Коментари Харесай

Истината Ще Ви Изуми! Ето Защо Диляна Попова Фалира! Всичко Се Случи Заради Любимия Й

Останала самотна майка, Диляна Попова по всякакъв начин се пробва да компенсира неналичието на татко до хлапето си. А поради нейните професионални задължения в последно време прекарва все по-малко време с него. И това прави възприятието й за виновност все по-голямо. И тя, както доста други родители, е решила да го компенсира с материални придобивки.

За да не кара Борил да се усеща подценен, Диляна Попова запълва всяка свободна минута с него с всевъзможни занимания. И множеството тя са свързани с напразно харчене на пари. За красивата мама думичката „ не “ не съществува и тя угажда на всеки каприз на наследника си.

Моделът не един път е била подложена на критика от свои близки, че по този метод си прави мечешка услуга. Позволявайки и купувайки всичко на Борил, разноските й непрестанно ще порастват. Но издръжката от Асен Блатечки едва ли. И по този начин след години момчето ще се трансформира в едно капризно мамино синче, написа hotarena.net.

Но Диляна Попова по никакъв начин не обича някой да й споделя какво да прави. тя счита, че се оправя добре с майчинските си отговорности. А усмивката на Борил е най-голямото самопризнание за нея, без значение какъв брой й е коствало, с цел да я види.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР