Останаха броени дни до 26 май, когато всички ние, избирателите,

...
Останаха броени дни до 26 май, когато всички ние, избирателите,
Коментари Харесай

Коя е Деси Иванчева?*

Останаха броени дни до 26 май, когато всички ние, гласоподавателите, ще решим кого да изпратим, да съставлява нашите ползи в Европейския парламент. Изборът не е елементарен. На изборната сергия ни се оферират близо стотина лъскави претенденти, изкачащи даже от хладилника ни, с безчет обещания – действителни и не толкоз действителни.
В тази връзка желаеме да ви разкажем за една самостоятелна кандидатка, превърната от счупената ни правосъдна система в политически пандизчия. Днес желаеме да ви разкажем за Деси Иванчева. Днес няма да ви поднесем следващото напудрено CV на свръхдобър умел политик, няма да ви занимаваме с това какъв брой измислени дипломи има Деси от чужбина, специализации и така нататък, която видите ли, ще стори чудеса са всеки един от вас, отивайки в Брюксел.
Днес ще ви отговорим чистосърдечно на въпроси, подозрения, компромати, неистини, тролски опорки, клюки, измислици, митове и така нататък
Деси не е свръхчовек, не е и най-хубавият политик в историята на България, няма дипломи и специализации от " Кеймбридж ", " Шефилд " и така нататък
Деси не не фризьорка и не може да ви подстриже.
Деси е средностатистическа българска жена като вас, вашата щерка, внучка, племенница, комшийка.
Деси няма мезонет, тризонет, джакузи, къща за посетители. Деси има унаследен апартамент от родителите си, изкаран с доста труд и ограничения – гарсониера 48 кв.м.
Деси не кара скъпа лъскава кола, Деси има смарт на стойност не повече от 2000 – 3000 лв..
Деси няма татко, вуйчо, чичо, ухажор защита на Тодор Живков или сътрудник на Държавна сигурност, който да я стартира по високи административни длъжности или политически структури.
Деси не е приключила в Москва или специализирала в Америка, Деси е приключила в Нов български университет, има икономическо обучение.
Деси няма бизнеси за милиони, медии, строителни компании и така нататък Деси има 2 сполучливи бизнеса – единият, обвързван с превоз на пасажери, другият с дистрибуция на интернационална козметична марка, за фризьорски салони (оттук потегля и митът за фризьорството).
Деси почтено и честно години наред си е плащала налозите, от които се устоя многохилядната ни администрация. Благодарение на тях кадруват и вършат шеметна кариера всякакви любовници и внучки.
Деси има вашите злободневни проблеми. Тя стана „ политик ” непредпазливо, с цел да отбрани една детска площадка. Деси пое кормилото на една огромна неработеща администрация и беше на път да я накара да проработи - преди събитията.
Деси и Биляна имат дефекти като вас, те не са съвършени. Но знаете ли кой е най-сериозният – наивността им! Че може със законови средства да се борят с корупцията, строителната мафия. Че имат вашата поддръжка! Покажете им, че е по този начин на 26 май, с номер 11, отидете този път и гласувайте! Не ги оставяйте сами!
Вие питате ли се от време на време с какво е повече някоя кандидатка на обичайни партии? Каза ли са ви, че е доста „ учена ”, че е постигнала сама доста или тъй като носи бляскав костюм и кара лъскава кола, тъй като чантата и обувките ѝ костват колкото вашия приход за 6 месеца напред. А запитвали ли сте се за какво тя е там, а не вие или вашата щерка?
По умни са от вас? Не!
По-красиви? Не!
Оставяме ви да помислите и да поработите, да си платите налозите, че 400 000 души администрация, 240 депутати, стотина кандидат-евродепутати чакат на вас да изкарате, с цел да има за заплатките им, за дотации, да обикалят страната и да ви дават обещание, за връщането на откраднати евросредства за къщите за посетители! Работи, българино, тебе чакат да издоят, няма кой различен!
И този път гласувайте срещу статуквото с номер 11!
Платена обява в границите на изборите за Европейски парламент 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР