Останаха 10 млн., поставена е цел да се удвоятГригор Лилов15

...
Останаха 10 млн., поставена е цел да се удвоятГригор Лилов15
Коментари Харесай

Харесваш Навални – изхвърлят те от „Единна Русия“, чистката в партията на Путин приключи

Останаха 10 млн., сложена е цел да се удвоят

Григор Лилов

15 млн. " съмнителни " - това число показаха през днешния ден съветски медии. Става дума за базата данни с поддръжници на президентската партия " Единна Русия ".
„ Единна Русия " завърши прочистването на мобилизационната база от последователи. За проектите на партията да се прочисти и обнови стана известно през февруари. Тогава „ Единна Русия “ проучва положението на партийната база от последователи и стигна до извода, че тя съдържа огромен брой хора (около 50%), които се смятат за нелоялни в партията. 
Прочистването завърши с 15 милиона души, изхъвлени като поддръжници, с цел да останат 10 милиона изцяло, тотално лоялни и предани. 
От базата данни са зачеркнати да вземем за пример всички тези, които са харесвали Навални и са го показали по някакъв метод - коментар, пост, шерване с други членове на партията и така нататък Премахнати са и тези, в чието данни има някакво несъвпадение или не са цялостни - телефонен номер, дата на раждане, имена, неуточнено IP.

Сега Единна Русия тества

технологии за активизиране на гласоподавателите за изборите

За задачата партията избра четири пилотни района, в които се организират предизборни акции: Удмуртия, Сахалин, Краснодарски край (тук в един ден за гласоподаване на 11 септември ще се проведат избори за законодателни събрания) и Омск (има акция за избори за градски съвет). Удмуртия, Сахалин и Омск са определени като сложни територии за партията " Единна Русия ", Краснодарският край - в противен случай, като район, който дава непрекъснато високи резултати.

Според ръководителя на централния изпълнителен комитет на Единна Русия Александър Сидякин, който дава отговор за актуализирането на мобилизационната база, в случай че в цялата страна партията годишно ротира към 10% от секретарите на първичните клонове, то в четирите посочени територии „ тази цифра надвишава 50% “: има половината от първичните клонове в тези райони, ръководени от нови хора, с нова визия за това по какъв начин би трябвало да се построи работата, с нови подходи в границите на общите задания.
Гласоподавателите се питат дали са подготвени да взаимодействат интензивно с партията. Например, могат ли да бъдат поканени на манифестации или други събития. В взаимозависимост от отговора те се записват в " деен " или " неактивен ". По-близо до изборите на всички такива жители ще бъде препоръчано да гласоподават за Единна Русия.

За депутатите от всички равнища е избран коефициент за привличане на последователи, който те би трябвало да изпълнят до края на годината. За едномандатни депутати на Държавната дума той е 1500 души, за списъчни членове - 500. За депутати от законодателни събрания, определени от области - 500 души, за списъчни членове - 300. Що се отнася до депутатите на Градската дума, всеки един претендент би трябвало да притегли 150 симпатизанти, а в листата - 50.

Изключение се прави за тези досегашни избраници, които постоянно посещават сепаративните области и окупираните от Русия територии на Херсонска, Запорожка и Харковска области посредством Единна Русия - те не са " строго питани ", споделят фактори в партията пред съветската огромна медия РБК. 
Според политолози концепцията е базата данни да доближи най-малко 20 милиона души по сходство на броя на членовете на руската комунистическа партия.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР