Осрам, водещ световен експерт в областта на осветлението и технологиите,

...
Осрам, водещ световен експерт в областта на осветлението и технологиите,
Коментари Харесай

Откриха завода на OSRAM в Пловдив, дават работа на 900 души

Осрам, водещ международен специалист в региона на осветлението и технологиите, започва активността в своето първо индустриално звено в град Пловдив. На повърхност от 16 000 кв.м. за европейския пазар ще се създават светодиодни матрици и модули, електронни баласти, LED драйвери, датчици и системи за надзор на светлината. В идващите месеци в новия цех ще работят 900 чиновници. Централното местонахождение на град Пловдив предлага пряк достъп до основни европейски транспортни коридори.

На формалното събитие през днешния ден участваха Томислав Дончев- заместител министър-председател, Александър Манолев- заместник-министър на стопанската система, Иван Тотев- кмет на Пловдив, Стамен Янев от Българска организация за вложения, доктор Стефан Кампман- основен механически шеф и член на Управителния съвет на Осрам и Маркус Зигнер- основен изпълнителен шеф и Вицепрезидент по произвеждане и запаси на бизнес отдел „ Дигитални системи “.

“За нас е наслаждение да съобщим, че започваме произвеждане в най-новата си фабрика в град Пловдив. Заводът ще помогне на Oсрам да отговори на възходящото търсене на решения за цифрово осветяване, които се употребяват да вземем за пример в интелигентни здания или в интелигентни градове ", заяви Стефан Кампман, основен механически шеф на OSRAM Licht AG.

„ Помня през 2015 година амбициозното начинание, което екипът на OSRAM ми показа. Като политик съм задължен да показва България пред задграничните вложители в най-хубавата светлина, само че планът несъмнено ми се струваше извънредно упорит от бизнес позиция. Днес съм благополучен да бъда измежду вас на откриването и не мога да не споделя, че съм впечатлен от бързината и високото качество, с които планът доближи до зрялата си фаза “, разяснява Томислав Дончев, Заместник министър-председател.

Церемонията по полагане на първа копка на завода се организира през март 2016 година Инвестицията възлиза на към 25 млн. евро. Заводът в Пловдив е детайл от тактиката за цифровизация на Oсрам, защото тук ще се създават артикули за интелигентни здания и интелигентни градове. Тя е част от бизнес единицата на Osram - Digital Systems, която създава, създава и продава електронни съставни елементи и системи за осветяване. Продуктовата гама включва светодиодни матрици и модули, електронни баласти, LED драйвери, датчици и системи за ръководство на осветлението за интелигентни здания. Digital Systems обслужва клиенти като производители на арматура, електротехници, осветители, архитекти и строителни бизнесмени.
тагове цех OSRAM 900 служащи Томислав Дончев  Откриха завода на OSRAM в Пловдив, дават работа на 900 души  Откриха завода на OSRAM в Пловдив, дават работа на 900 души
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР