Особено се ядосвате на производители и търговци, които вдигат цените

...
Особено се ядосвате на производители и търговци, които вдигат цените
Коментари Харесай

Отивайте да гласувате! Мамо и татко, бабо и дядо - хайде! frognews.bg

Особено се ядосвате на производители и търговци, които подвигат цените с и без причини. Нахалството им ви кара да си представяте… това, което си представяте.

 

Яростта ви кипва всякога, когато видите по какъв начин пред очите ви някакви наглеци отмъкват милиарди от вашите пари, парите на данъкоплатците. Под формата на калпави поправки, неслучващи се градежи на пътища и автомагистрали, нагласени публични поръчки и прочие Ние сте толкоз ядосани, а те са толкоз спокойни и недосегаеми, че ви идва да… тъкмо това ви идва на разум за корумпирани прокурори, ченгета, чиновници на институции и партийни водачи. Мястото им е в в пандиза, то е ясно, само че не са там. Ширят се в скъпи имения, в парцелите си в чужбина, в държавни резиденции, бръмчат в спортните си коли, порят вълните в скъпарските си яхти, а наследниците им се държат с останалите като с нищожества… Накрая се нареждате в болничния кулоар, с вяра да попаднете на добър доктор, да чуете добра дума и да получите лек за болката.

 

А медиите, анализаторите, социолозите… На тези какво им мислите – бедна им е фантазията!

 

Това ви вади от равновесие. Липсата на правдивост ви вбесява. Лъжите и подмолните покупко-продажби ви карат да се чувствате безсилни да измененията нещо. Да извършите крачка напред, към един по-смислен и по-добър живот.

 

Стига сте се самосъжалявали мрънкали. Спрете с опитите да се впишете в този или оня кръг, с цел да станете и вие част от статуквото. Стига сте се унижавали, усмихвайки се на мазните муцуни, които ви разправят, че сте елементарни и единствено гледат по какъв начин да ви ограбят.

Стига. Баста. Погрижете се за сeбe си, за своите близки и най-много за децата. Идете да гласувате.

Няма избавител. Няма покровител.

 

Вие сте спасители сами на себе си.

 

Вие можете да измененията нещата.

 

Вашият глас е пестник по самодоволната зурла на лицемера-управник, на подлия политик. Вашият глас е вашата мощ.

 

Използвайте я. Гласувайте.

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР