Особено провокативна черно-бяла снимка изтече в мрежата с голяма въпросителна.

...
Особено провокативна черно-бяла снимка изтече в мрежата с голяма въпросителна.
Коментари Харесай

Изловиха Койна Русева с чисто гол мъж

Особено провокативна черно-бяла фотография изтече в мрежата с огромна въпросителна. На нея се вижда чисто гол мъж да прегръща атрактивна дама, а поради затъмнения резултат, не всеки съумя да разпознае основно настоящите лица. Кадърът провокира десетки догатки коя е двойката, а след това стана ясно, че това е актрисата от “Скъпи наследници ” Койна Русева в рискова непосредственост с младия си сътрудник Петър Дочев, нашумял от сериала “Пътят на достойнството ”.

Защо двамата са в подобен сюжет и какви в действителност са връзките им? Видимо от фрагмента те не са си безразлични, само че допустимо ли е тъкмо по този метод да разгласят връзката си?! Интригата напълно се заплита, защото още през май тази година Дочев обществено призна за любовния си разказ с друга известна актриса - Ирмена Чичикова, като двамата бяха оповестени за новата световна двойка в гилдията. 30-годишният аполон явно е апетитна хапка за доста от колежките му, а най-интересното е, че си сортира дами, които са най-малко 7 години по-големи от него. Такъв беше казусът с Чичикова, а Койна може да му е майка със своите 52, които несъмнено въобще не й личат.  

За благополучие в актьорските среди не се е чувало да има провал в фамилния живот на Русева, която може да се похвали с един от най-здравите бракове в родния шоубизнес със брачна половинка си Румен Станчев. Затова по всичко проличава, че рисковата й непосредственост с младока е по-скоро обвързана с филм, за който занапред ще се разбере.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР